Tour d'Aggreko, Tour de France

Tour d'Aggreko

Dat de Tour de France nooit onderbroken wordt, is algemeen bekend. Aan Aggreko zal het wat dat betreft niet liggen, want Aggreko zal in opdracht van F&L Powerrental en JVR Audiovisual zorg dragen voor ononderbroken stroomvoorziening tijdens de start van het evenement.

Komend weekend is Rotterdam het toneel van de start van het grootste en meest spectaculaire wielerevenement ter wereld: de Tour de France. En Aggreko is er bij! Aggreko verzorgt de stroomvoorziening voor het licht en geluid van de video-opnamen op het parcours. Daarnaast levert Aggreko ook stroom voor het VIP dorp, de people villages en de organisatie.

Het gehele weekend is het één groot feest in Rotterdam, want naast de officiële etappes vinden er diverse side evenementen plaats. Ook voor deze evenementen regelt Aggreko de stroomvoorziening. Op zaterdag 3 juli vindt de proloog plaats en zal er een Aggreko monteur standby staan om zorg te dragen voor een optimale en onderonderbroken levering van stroom. Ook tijdens de tweede etappe die vertrekt vanaf de Erasmusbrug en eindigt in België is Aggreko paraat.

"Het is een behoorlijk klus", aldus sales engineer Mark Reijnders van Aggreko Nederland BV. "In korte tijd moeten er meer dan 50 generator sets gemobiliseert en in gebruik genomen worden. Bovendien zullen diverse sets op meerdere locaties gebruikt worden door de klant. In totaal leveren we meer dan 4 MW aan stroom, dus dat is niet niets!"

Een druk en spannend weekend in Rotterdam, maar één ding is zeker: de Tour zal niet onderbroken worden, ook de televisie-uizendingen niet, met dank aan Aggreko!  

To speak to one of our representatives please call

+31 88 6441 441

Rental Enquiry

Tour de France

Persvoorlichting:
Marketing