Bodem- en luchtkwaliteit

Bodem- en luchtkwaliteit

Vervuiling is een onvermijdelijk neveneffect van interne verbandingsmotoren. Aggreko heeft daarom een aantal systemen ontwikkeld die de impact van vervuiling drastisch verminderen.

Bijvoorbeeld door de vermindering van de hoeveelheid deeltjes NOx en SOx in de uitstoot. Onze nieuwste huurgeneratoren en koelmachines zijn ontworpen volgens de laatste standaarden op gebied van scrubber systemen, filters en catalytic converter technologies. Onze kracht is deze systemen te integreren met uw applicaties. Zo hebben we een flink aantal exclusieve contracten met klanten gesloten, die hiermee precies bediend worden bij hun behoefte aan milieuvriendelijke oplossingen.

Wij bij Aggreko ontwerpen en bouwen zelf het grootste deel van de huurvloot. Hierbij besteden we veel aandacht aan zaken als brandstof- of koelvloeistoflekkage. We staan bekend als streng voor onszelf, maar worden hiervoor in de markt wel geprezen. En inderdaad blijken veel van onze ontwerpen in de praktijk tot best practies gewaardeerd te worden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling product development, via telefoonnummer +31 (0)88 6 441 441.

Bel voor meer informatie met:

+31 88 6441 441

Offerte aanvragen