Huur Aggregaten in Amsterdam | Klundert - Aggreko Nederland

Aggreko is uw betrouwbare wereldwijde partner als u aggregaten wilt huren in Amsterdam (met servicecentrum in Klundert) en omgeving. Wij staan 24/7 tot uw beschikking en leveren u de beste machines, aangepast aan de eisen van uw productie. Wij leveren, installeren en onderhouden op locatie. Uw werknemers worden getraind in het correct gebruik van de aggregaten en onze klimaatoplossingen.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie over onze oplossingen. Onze aggregaten in Amsterdam kunnen voor vele toepassingen worden gebruikt, zoals extra energievoorziening, stille generatoren voor evenementen, of krachtige generatoren voor grote culturele en sportieve evenementen. Lees meer over onze dieselgeneratoren, transformatoren, acculaadrekken, brandstoftanks, draagbare generatoren en gasaangedreven generatoren.

Aggreko geniet het vertrouwen van vele klanten in tal van sectoren, over de hele wereld. In Nederland hebben we al met succes industriële koelmachines geleverd voor de ijsbaan in Amsterdam. Nu bieden wij aggregaten in Amsterdam aan, voor een efficiënte en kosteneffectieve elektriciteitsdistributie en -opwekking.

Meer informatie over onze vestigingen in Nederland, aggregaten en klimaatbeheersingsoplossingen die in Amsterdam kunnen worden gehuurd:

Moerdijk (Service & Repair Centre)
Aggreko Nederland BV
Fuutweg 3 4791 PB Klundert (Moerdijk)
Industrieterrein Moerdijk, Havennummer 461A, Nederland
Tel: + 31 (0)88 644 1441
Fax: + 31 (0)88 644 1453

Bel voor meer informatie met:

+31 88 6441 441

Offerte aanvragen