milieuvriendelijke oplossing voor Duitse scheepswerf

Milieuvriendelijke oplossing

Al decennialang heeft een grote scheepswerf in het noorden van Duitsland een uitstekende reputatie op het gebied van het bouwen van speciale schepen. Het bedrijf is internationaal vooral bekend om de bouw van grote, moderne cruiseschepen die met de laatste technologieën zijn uitgerust. Al meer dan tien jaar ondersteunt Aggreko deze klant met tijdelijke en betrouwbare stroomvoorziening: van het begin van de bouw tot en met de ingebruikname op zee.

Aangezien de scheepswerf een pioniersrol op milieugebied vervult, verzochten zij Aggreko om te zoeken naar een milieuvriendelijke oplossing. Aggreko ging hiermee aan de slag en maakte milieubewustzijn tot een van haar prioriteiten. Aggreko is er dan ook zeer trots op dat onlangs haar nieuwste generatie lage-emissiegeneratoren met een vermogen van 1500 kVA in gebruik zijn genomen. De innovatieve generatoren voldoen aan de normen van TA luft voor de uitstoot van fijnstof en koolstofmonoxide. Deze nieuwe generatie lage-emissieapparatuur levert enorme voordelen voor het milieu op:

  • Vermindering van de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met circa 44% in vergelijking met het standaardproduct van Aggreko
  • Vermindering van de uitstoot van fijnstof met circa 76%
  • Vermindering van de uitstoot van koolstofmonoxide (CO) met circa 41%

Met dit gezamenlijke project laat Aggreko haar grote betrokkenheid bij het milieu zien.

Bel voor meer informatie met:

+31 88 6441 441

Offerte aanvragen

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via +31 (0)88 6441 441, of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde pagina’s