generatoren en koeling verhuur voor scheepvaart

Grootste offshore dek ooit in Nederland

Een paar jaar geleden kreeg Heerema Zwijndrecht het contract toegewezen voor de bouw van het 11.000 ton wegende Valhall Re-Development-dek, een geïntegreerd productie- en hoteldek. Tijdens de laatste fase van de bouw en de ingebruikname van het grootste offshoredek dat ooit in Nederland is gebouwd, deed Heerema een beroep op Aggreko voor ondersteuning.

Aggreko Nederland leverde in de ingebruikname fase van het dek drie generatoren met een vermogen van 350 kVA. Omdat de stroombehoefte per dag verschilde, werden de generatoren zo afgesteld dat ze naar behoefte aan de vereisten konden voldoen. Daarnaast werd een loadbank met een vermogen van 5 MW gebruikt om de twee generatoren van 3,5 MVA aan boord te testen. Ten slotte werd een volledig koelsysteem geleverd voor het simuleren van een offshorekoelsysteem met zeewater. Het project, dat al in 2009 is gestart, loopt nog steeds.

Onlangs heeft het BP Valhall-hoofddek koers gezet naar het offshoregebied bij Noorwegen om daar geïnstalleerd te worden. Aggreko heeft de Valhall voorzien van twee generatorsets met een vermogen van 200 kVA. Deze generatoren worden tijdens het transport en de installatie gebruikt voor de stroomvoorziening van de verlichting en de kraan.

Bel voor meer informatie met:

+31 88 6441 441

Offerte aanvragen

Generator voor offshoredek

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via +31 (0)88 6441 441 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde pagina’s